Beste klanten, In het restaurant (uitgezonderd terras)zijn geen honden toegelaten.

De Uilenhoeve

Tel: 0480610807

  • Home
  • Menu
  • Suggesties van de chef
  • Reynaert 2025
  • Kleine kaart
  • Dranken
  • Wijn & Bubbels
  • Reviews / Sociale media
  • Team
  • Ons Verhaal
  • Contact & Reservaties
  • Foto's
  • Cadeaubonnen
  • Seminaries/opleidingen
  • Historiek
  • More
    • Home
    • Menu
    • Suggesties van de chef
    • Reynaert 2025
    • Kleine kaart
    • Dranken
    • Wijn & Bubbels
    • Reviews / Sociale media
    • Team
    • Ons Verhaal
    • Contact & Reservaties
    • Foto's
    • Cadeaubonnen
    • Seminaries/opleidingen
    • Historiek

Tel: 0480610807

De Uilenhoeve
  • Home
  • Menu
  • Suggesties van de chef
  • Reynaert 2025
  • Kleine kaart
  • Dranken
  • Wijn & Bubbels
  • Reviews / Sociale media
  • Team
  • Ons Verhaal
  • Contact & Reservaties
  • Foto's
  • Cadeaubonnen
  • Seminaries/opleidingen
  • Historiek

'UILENMENU'


Elke donderdag en maandag (lunch & diner), vrijdag (lunch)

HG-DESSERT

35 €

VG-HG-DESSERT

45 €



Inclusief 1 frisdrank OF 1 Carlsberg van 't vat OF 1 glas rode/witte wijn


Keuze van de Chef / kan niet aangepast worden/ te nemen per tafel


Keuze uit vlees of vis in HG


OP=OP


NIET verkrijgbaar tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Week 12/6 tem 16/6/2025

Week 12/6 tem 16/6/2025

Week 12/6 tem 16/6/2025

VG: Rundskroket-salade

HG: Cordon bleu-diabolique-frietjes-salade OF Vispan-krielaardappelen

Dessert: Tiramisu

Week 19/6 tem 23/6/2025

Week 12/6 tem 16/6/2025

Week 12/6 tem 16/6/2025

VG: Kaaskroket-salade

HG: Porco Bello-frietjes-salade OF Pasta Tonijn

Dessert: Dame noir


Copyright © 2025 De Uilenhoeve - Alle rechten voorbehouden

Ontwerp: Manolo

INFO

Beste klanten,


Vrijdag 1 augustus zijn wij gesloten wegens jubileum. De zaak is privé afgehuurd!

Zaterdag 2 augustus geopend vanaf 17u.


Dank voor begrip.


Team Uilenhoeve

This website uses cookies.

We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.

DeclineAccept